Aktualne transfer novosti!

Aktualne transfer novosti!
18 siječnja 21:48 2024

Od otvaranja zimskog prijelaznog roka, Chelsea se već povezuje sa nekoliko igrača, a spominju se i mogući odlasci.

Chelsea se navodno uključio u utrku s Manchester Unitedom za braniča OGC Nice Jean-Clair Todiboa, točnije, on je jedan od brojnih igrača koje naši skauti prate, ali još uvijek nema konkretnog pristupa. Po svemu Man Utd u prednosti s obzirom da njihov novi suvlasnik Jim Ratcliffe je već vlasnik Nice. Da bismo ostvarili ovaj transfer već u ovom prijelaznom roku morali bi potrošiti blizu 60 milijuna eura (52 milijuna funti). (Izvor: Ben Jacobs)

Chelsea je održao pregovore o mogućem transferu njemačkog u17 reprezentativca Davida Odogua iz Wolfsburga. Odogu, kojeg zbog fizičke sposobnosti i prisutnosti uspoređuju s bivšim igračem Chelseaja Antoniom Rüdigerom, želi se preseliti u Englesku. Smatra se da je svaki dogovor u ranoj fazi, ali bilo je ohrabrujućih razgovora s igračevim predstavnicima. Odogu još nije odigrao niti jednu seniorsku utakmicu za Wolfsburg ili bilo koji drugi klub iz Bundeslige. (Izvor: Jack Rosser -The Sun)

Chelsea je spreman pustiti Armanda Broju da trajno ode iz kluba, a potencijalni odlazak ne ovisi o tome hoće li Chelsea dovesti zamjenu. Postoji interes nekoliko klubova za 22-godišnjeg napadača, uključujući Fulham, West Ham i Wolvese. Chelsea će razmotriti prodaju Broje ako ponude budu u visini od 35 milijuna funti, iako neki izvori tvrde da je cijena čak 50 milijuna. (Izvor: The Athletic) 

Fulham je zainteresiran za Trevoha Chalobaha, a pregovori su, nakon njegove dugotrajne ozljede i više mjesečnog izbivanja s terena, usredotočeni na ideju šestomjesečne posudbe i opciju kupnje. Bayern nakon kupnje Erica Diera više nije zainteresiran za Trevoha. (Izvor: Plettigoal) 

Chelsea će na ljeto tražiti oko 17 milijuna funti za Kepu Arrizabalagu. Smatra se da je taj transfer, s obzirom na visoku cijenu, vrlo malo vjerojatan jer bi Kepa bio preskup za zamjenskog golmana. (Izvor: The Athletic) 

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Matija Ivanušec

Vidi Više Članaka