back to homepage

Kako se učlaniti?

Kako se učlaniti?

Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska neprofitna je udruga koja se financira isključivo članarinama i donacijama. Svi poslovi oko Udruge, kao i portal www.chelseacroatia.com, isključivo su volonterski rad članova Udruge.

Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska službeno je priznata Chelseajeva navijačka udruga GOLD statusa (jedni od dvoje u Europi), drugog najvišeg statusa navijačke udruge Chelsea FC-a. GOLD status donosi posebne povlastice svim članovima Udruge.

Biti članom Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska direktna je poveznica s Chelseajem, s obzirom na naše službeno priznanje i stalnu komunikaciju s klubom u Londonu. Također je učlanjenje/obnova članstva tvoj prvi i osnovni preduvjet za odlazak na Stamford Bridge ili bilo koju gostujuću Chelseajevu utakmicu!
Jedini u regiji nabavljamo ulaznice za Chelseajeve utakmice na najboljim mjestima Stamford Bridgea (uz gostovanja) i to po redovnim klupskim cijenama (400kn-700kn po ulaznici).

Članstvo donosi i ekskluzivni navijački članski paket u dvije varijante – ‘BASIC’ i ‘PREMIUM’. U BASIC paketu dobivate personaliziranu Chelsea Croatia karticu koju krasi dizajn s motivima Stamford Bridgea. Novitet koji smo ubacili od ove godine jest loyalty oznaka u donjem desnom uglu prednje strane kartice koji će pokazivati koliko ste već godina zaredom član (1-8).

Kao dio BASIC paketa čeka vas jedan dosad neviđeni CheCro predmet – zaštitna maska za lice! Maska je platnena, crne boje s podesivim vezicama, a imat će otisnut naš grb kvalitetnim tiskom.

Što se tiče PREMIUM paketa (190kn), u njemu dobivate sve što i u osnovnom paketu uz dva dodatka. Prvi je CheCro crno-bijela majica s grbom izrađenim kvalitetnim sito tiskom, nije naljepnica. Elegancija prije svega! Drugi dodatak u PREMIUM paketu je Chelsea Croatia šalica koja će se odlično uklopiti u svaku kuhinju navijača Chelseaja, a na sebi ima naš prepoznatljiv logo uz naš slogan s druge strane. Može li bolje?

Članstvo za sezonu 2020./2021. traje do 1.6.2021. godine. Članom može postati svaka fizička i pravna osoba.

Počela su učlanjivanja za sezonu 2020./2021.!

BASIC članski paket = kartica + maska = 100 KN (€20 za inozemstvo)
PREMIUM članski paket = kartica + maska + majica + šalica = 190 KN (€38 za inozemstvo)

Članstvo donosi sljedeće pogodnosti:

 • Ekskluzivna plastična članska kartica s tvojim podacima
 • POKLON PAKET (maska u BASIC paketu; maska, majica i šalica u PREMIUM paketu)
 • Najpovoljnije (autoosiguranje)
 • 20% popust na sav asortiman u Football Mania
 • Organizirani odlasci na Chelseajeve utakmice
 • Nabava ulaznica za utakmice Chelseaja (domaće, gostujuće)
 • Okupljanja članova u najvećim hrvatskim gradovima uz zajednička praćenja utakmica, turnire, roštiljade
 • Ostvarivanje popusta do 50% na službeni navijački asortiman Udruge (majice, šalovi…)
 • Sudjelovanje u nagradnim igrama za članove Udruge s nagradama poput službene Chelsea FC opreme i Chelsea Croatia navijačkog asortimana
 • Organiziranu posjetu Udrugama Chelseajevih navijača susjednih država
 • članstvo u Facebook grupi isključivo članova Udruge

Učlanjivanje/obnova članstva je veoma laka i sastoji se od 2 koraka:

KORAK 1)

Potrebno je uplatiti 100kn ili 190kn (ovisno o odabranom paketu) na žiro-račun naše udruge. Moguće je uplatiti u banci ili u pošti kao i putem internet i mobilnog bankarstva ILI putem Paypala.

UDRUGA NAVIJAČA CHELSEA FC HRVATSKA
Platana 15
10040 Zagreb
IBAN: HR9124840081106614675
Model: 00 ili 99
Poziv na broj odobrenja: (datum plaćanja) – npr. ako je 12.06.2020.., broj treba biti 12072020
Raiffeisen Bank

Opis plaćanja: ČLANARINA – Ime i prezime člana
OBAVEZNO napisati u “opis plaćanja” svoje ime i prezime.


 

ODABERI ČLANSKI PAKET!Nakon uplate, potrebno je ispuniti pristupnicu – http://www.chelseacroatia.com/pristupnica-za-clanstvo/

Podaci u pristupnici su nam potrebni kako bi znali kome i gdje šaljemo članski paket (koja veličina majice), kao i kontakt podaci ukoliko te budemo trebali kontaktirati. Pristupnica se mora obavezno popuniti! Nakon primitka uplate, ostvarit ćeš sva prava članstva. Članski paket ćeš dobiti na kućnu adresu u roku 30 radnih dana. Ukoliko imaš bilo kakvih problema s učlanjenjem, javi nam se porukom na službenoj Facebook stranici “Chelsea Croatia Supporters Club” ili na mail crochelsea@gmail.com.

Kako bi na vrijeme saznao sve novosti u Udruzi – zatraži pristup zatvorenoj grupi članova na facebooku ovdje: https://www.facebook.com/groups/566348470087995/