Courtois: “Nesretan poraz, ali ovo je samo jedna utakmica”

Courtois: “Nesretan poraz, ali ovo je samo jedna utakmica”
31 listopada 23:55 2017

Čovjek koji nas je spasio od još većeg poraza, Thibaut Courtois, prvi je dao izjavu za novinare nakon utakmice.

Znali smo da će Roma početi jako, trebali smo i mi jednako jako, ali nakon 50 sekundi El Shaarawy je zabio vrhunski pogodak,” rekao je Belgijac.

“Nakon toga smo neko vrijeme dobro igrali, imali smo dosta prilika, ali nismo zabili i nesretno smo primili drugi pogodak.”

“Vidio sam da El Shaarawy dolazi i pokušao sam upozoriti Tonija [Rüdigera], ali on me vjerojatno nije razumio zbog velike buke na stadionu, pa je propustio loptu i El Shaarawy je zabio.”

“U drugom poluvremenu je bilo teško, ali osjećali smo se dobro jer smo dobro igrali u prvom poluvremenu. A onda smo nekako izgubili mentalitet, nismo se više borili kako znamo i to se ne smije dogoditi. Sada moramo odigrati dobru utakmicu u nedjelju i pokazati svima da je ovo bila samo jedna utakmica i da se neće ponoviti.”

Prošle sezone je igrao iza obrane koja je primala jako malo pogodaka, pa ga je novinar upitao što je problem ove sezone.

“Teško je reći što je točno problem,” odgovorio je.

“Prošle sezone u nekim utakmicama nisam imao posla, u nekima jednu ili dvije obrane, a u nekima kao protiv Uniteda ili Cityja sam imao četiri ili pet obrana.”

“Ove sezone je teško za obranu, za momčad, za svakoga. Moramo ponovno pronaći tu ravnotežu, taj mentalitet da ne primamo pogotke i da ne dopuštamo lagane ubačaje.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka