Manchester United FC 2-1 Chelsea FC | OCJENE

Manchester United FC 2-1 Chelsea FC | OCJENE
08 prosinca 08:57 2023

Ovo je utakmica nakon koje ja, vječni optimist, odustajem od ove momčadi i ovog projekta. Ne mogu pobijedit prokleti, nikad lošiji United. Ne samo to, nego ih je isti taj United pomeo s terena u svakom aspektu. No comment.

Najbolje ocijenjen igrač nam je golman. Robert Sánchez (1.18) skupio je sramotno visoku količinu obrana protiv ovako jadne ekipe, a obranio je i penal. Istovremeno, svako cca 15 minuta je, u svom stilu, dodao loptu direktno protivniku…

Skoro pa dobru ocjenu dobio je naš (inače) najbolji igrač Cole Palmer (0.98). Ne bi dobra ocjena ni bila zaslužena, jer osim lijepog gola, odigrao je podjednako očajnu utakmicu kao i svi drugi. Slično tome Thiago Silva (0.03) je na račun kredita kojeg ima među navijačima, većim dijelom izbjegao njihov bijes. Također nezasluženo, s obzirom da je predvodio najgoru obrambenu predstavu našeg kluba u dugo vremena (a prošla sezona je bila nedavno!).

Svi drugi dobili su negativne ocjene, kako i treba. Najgore ocijenjen je, ovog puta ipak nezasluženo, Nicolas Jackson (-2.38) koji je vjerojatno bio naš najraspoloženiji igrač na terenu. Bezbroj puta je zadržao loptu u teškim situacijama i vrlo kvalitetno ju proslijedio dalje. ‘Link up’ mu je i prije bio glavni forte, a nažalost, i glavna mana konvertiranja prilika u golove se također iskazala u ovoj utakmici s 2 grozna promašaja… Prosječan navijač vidi samo ovo drugo, tako da je dobio najnižu ocjenu ijednog igrača ove sezone (smiješno).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka