Chelsea FC 1-0 Norwich City FC | KRAJ

Chelsea FC 1-0 Norwich City FC | KRAJ
14 srpnja 23:08 2020

Chelsea je napokon odigrao defenzivno solidnu utakmicu, a uz to bio i relativno dobar u napadačkom dijelu. Dovoljno dobar da nekoliko puta zaprijeti i odnese minimalnu pobjedu. Da, sve je to postigao protiv uvjerljivo najlošije momčadi prvenstva koja je već i službeno ispala, ali trebamo gledati na pozitivnu stranu.

Gol glavom na lijep nabačaj Pulisica zabio je Giroud!

  • Lampard je napravio 5 promjena u odnosu na blamažu u Sheffieldu. Ovaj put su započeli Giroud, Kovačić, Loftus-Cheek, Rudiger i Alonso.
  • Iako je bilo naznaka da će okrenuti na 3-4-3, Lamps se ipak zadržao na svojih omiljenih 4-3-3.
  • Prvi je u igru ušao Barkley, a nakon njega James, Hudson-Odoi te Abraham. Izlazili su redom Loftus-Cheek, Alonso, Pulisic te Giroud.
  • Ovom pobjedom stavili smo se u nelošu situaciju. 4 boda ispred Uniteda i Leicestera, s utakmicom više.
  • Još ljepša situacija čeka nas, nadajmo se, u nedjelju, kada nam United dolazi na Wembley s čak 2 dana manje odmora. Kup je naš!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka