AC Milan 0-2 Chelsea FC | OCJENE

AC Milan 0-2 Chelsea FC | OCJENE
12 listopada 21:31 2022

Teško da je itko mogao zamisliti ili poželjeti boli rezultat iz ovog dvomeča protiv velikog Milana. Bili smo na dnu grupe sa samo jednim bodom, a slijedile su dvije najteže utakmice… Sada smo prvi, na jednu pobjedu od praktički osiguranog prolaza i prvog mjesta. Tko bi rekao da će ukupni rezultat u te dvije utakmice biti 5-0 za nas?

Nakon očajnog ulaska u sezonu, slično kao i cijeli tim, Mason Mount (2.33) se sada polako naglo budi. Do prošle utakmice nije imao nijedan gol ni asistenciju, a kamoli odličnu 2+ ocjenu ili titulu igrača utakmice… Sada je zaredao 2 odlične ocjene, dvije MotM titule te ima 4 asistencije (ako brojimo izboreni penal). A jučer je to postigao za samo 45 odigranih minuta! Mudro ga je Potter izvadio već na poluvremenu da ga odmori, te spriječi da mu razulareni sudac ne da i drugi žuti karton…

Bilo je sinoć čak 4 odlične ocjene, što je ovosezonski rekord. Dobili su ju standardni Silva (2.00) i James (2.25) koji je ozlijedio koljeno, ali čini se ipak ne (pre)ozbiljno. Prvu 2+ ocjenu zaradio je još jedan povratnik na San Siro, koji razliku od Silve nije dobio ovacije i skandiranje domaće publike, Aubameyang (2.04). On je upravo zabio 3. utakmicu za redom i ušutkao sve koji su u njega sumnjali (uključujući mene)…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka