Chelsea FC 2-0 Blackburn Rovers FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Blackburn Rovers FC | OCJENE
02 studenoga 20:57 2023

Bila je ovo must win utakmica, ne samo zato što je riječ o drugoligašu, nego i zato što nam je ovo možda i najbolja šansa za trofej ove sezone. Srećom, nije bilo većih problema te smo se lagano kvalificirali za četvrtfinale Liga kupa u kojem ćemo ugostiti Newcastle.

Jedna od glavnih priča utakmice bila je povratak Benoîta Badiashilea (2.30) nakon višemjesečnog izbivanja radi ozljede (nije se toliko osjetila s obzirom da je veći dio ‘odradio’ preko ljetne stanke). On je svoj veliki povratak okrunio ne samo vrlo dobrom predstavom nego i pobjedničkim golom, tako da je u ovoj utakmici zasluženo odnio CheCro titulu našem najboljem igraču ove sezone, Coleu Palmeru (2.23).

Cole radi nevjerojatne stvari. Ovo mu je tek 9. nastup za klub, a zaredao je 6 odličnih ocjena za redom(!), što je izjednačenje all time rekorda kojeg je postavio Reece James prije 2 sezone! Napomena da nitko nije zaredao ni 5, a tek nekolicina je zaredala 4 odlične utakmice. Toliko je ovo fantastičan uspjeh.

Osim njih, odličnu ocjenu dobio je i Enzo (2.00), a blizu njoj bili su i strijelac drugog gola Sterling (1.91) te ove sezone odlični Cucurella (1.83). Nažalost, mora se spomenuti i Jackson (-0.76) koji je i u ovoj utakmici bio (uvjerljivo) najlošiji. Vidno koliko mu je drastično opalo samopouzdanje. Nadajmo se da će ga uspjeti pronaći, a ne postati novi Morata, koji je slično Jacksonu imao vrlo obećavajuć početak karijere u klubu, a znamo kako je to završilo…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka