Aston Villa FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE

Aston Villa FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE
28 travnja 20:59 2024

Chelsea je umalo odličnim nastupom u drugom poluvremenu, vjerojatno i najboljim ove sezone s obzirom da smo inače uvijek lošiji nakon pauze, preokrenuo rezultat protiv Aston Ville s 2-0 na 2-3. Nažalost, zahvaljujući VAR-u, pobjednički pogodak Disasija u 90+5′ minuti je poništen zbog prekršaja asistenta Badiashilea… Kakva bi to ironija bila da notorni “Badisasi” tandem jednom bude zaslužan za pobjedu umjesto za poraz! Ali, nije bilo suđeno…

Zanimljivo, igrač utakmice je po prvi put Moisés Caicedo (2.29). To je bio nastup kakav od njega želimo, odnosno očekujemo s obzirom na iznimno visoku cijenu. Pokazao je već ove sezone solidnu konzistenciju (za razliku od većine drugih), ali je bilo tu i lošijih utakmica. Ova je definitivno za sada najbolja. Puno govori da je bolje ocijenjen od obojice igrača koji su upisali po gol i asistenciju – Madueke (2.07) je barem prešao 2, a Gallagher (1.93) iz nekog (meni neobjašnjivog) razloga nije.

Treba kratko prokomentirati dvojicu prošlosiječanjskih pojačanja. Badiashile (1.14) je napokon, nakon 4 nastupa za redom ispod očajnih -1, upisao dobru ocjenu i dobar nastup, a Mudrik (-1.13) je sa skoro pa zrcalnom ocjenom bio daleko najgori naš starter. Čak mislim da je ovo najuvjerljivije najlošija ocjena ove sezone u odnosu na idućeg najgoreg… A znamo što to znači – u četvrtak protiv Spursa umjesto njega starta Sterling (ako bude fit).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka