Manchester United FC 1-1 Chelsea FC | KRAJ

Manchester United FC 1-1 Chelsea FC | KRAJ
28 travnja 22:27 2022

Dva igrača bila su ‘nesigurna’ za ovu utakmicu, i srećom, oba su prošla kasni ‘fitness test’. James i Rüdiger vratili su se u prvi sastav nakon kratkotrajnih izbivanja zbog ozljede te zamijenili startere iz prethodne utakmice, Chalobaha i Loftus-Cheeka, dok je ostatak momčadi bio nepromijenjen.

Kao i zadnjih nekoliko puta, United smo igrački pregazili. Zadnja 3 susreta završila su remijem, s tim da nitko živ ne zna kako je United iz tog niza izašao neporažen. Zaista je bilo vrijeme da dođemo do te zaslužene pobjede, tim više što ih u Premier ligi nismo pobijedili još od 2017., Mourinha i Morate, a na Old Traffordu još od 2013., Fergusona i Mate.

Nevjerojatno, ali opet nismo uspjeli. Promašene prilike, obrane De Gee, stative… svega je bilo, a golova samo jedan. Marcos Alonso ponovno je bio naš glavni (i jedini) egzekutor, ali to vodstvo trajalo nam je pune 3 minute i Cristiano Ronaldo je završio jedan od svojih rijetkih negativnih nizova te po prvi put zabio Chelseaju u Premier ligi. Nije nam pomogao ni ulazak wannabe osvetnika Lukakua…

Whatever. Nisu nam ovo, srećom, bila ključna 3 boda. U preostale 4 utakmice dosta nam je 7 bodova za siguran plasman u Ligu prvaka. #dobrojesve

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka