Chelsea FC 1-0 Norwich City FC | OCJENE

Chelsea FC 1-0 Norwich City FC | OCJENE
15 srpnja 23:26 2020

U ključnoj utakmici za plasman u Ligu prvaka, Chelsea nije razočarao praktički ni u čemu, osim eventualno u zabijenim golovima. 3 boda su tu, posjed je bio odličan, broj prilika, defenzivna čvrstoća, sve.

Da je još koja lopta ušla u mrežu, ove ocjene bi sigurno bile i ‘zelenije’, ali nije ni ovo loše. CheCro igrač utakmice je strijelac jedinog gola Olivier Giroud (2.19), iako je promašio nekoliko dobrih prilika pa je najbolji ipak vjerojatno bio naš Mateo Kovačić (2.04) koji se upravo vratio s kraće ozljede. Blizu odličnoj ocjeni (2+) je i asistent Christian Pulisic (1.87).

Best of the rest je kapetan Azpilicueta (1.41) koji je opet odigrao vrlo solidnu utakmicu na obje strane. Možda nam sljedeće sezone ni ne trebaju rezervni bekovi na obe strane, pokrit će Dave obe! Većina preostalih prvotimaca ostvarilo je dobru ocjenu (1+),  izuzev Kepe (0.87) koji za to nije kriv obzirom da nije imao nijedan šut da obrani, te Jorginha (0.86) i Loftus-Cheeka (0.68). Zamjene nisu odigrale dovoljno da bi se suviše istakle, a najbolji od njih bio je James (0.82) sa svojih nekoliko tipično odličnih centaršuteva u samo 15ak odigranih minuta.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka