Chelsea FC 3-0 Burnley FC | KRAJ

Chelsea FC 3-0 Burnley FC | KRAJ
11 siječnja 17:54 2020

Chelsea je odigrao vrlo dobru utakmicu te, kao i u prvom susretu protiv Burnleyja, slavio s 3 gola razlike. Ovog puta bez primljenog gola, što je sada ”već” niz od dvije utakmice bez primljenog gola i to kod kuće!

Nisu gosti bili potpuno bezopasni, u prvom poluvremenu im je poništen gol te još jedan izbijen s crte, ali su sveukupno bili znatno lošiji protivnik. Chelsea je nizao prilike, a u tri navrata ih i ‘konvertirao’. Prvi gol zabio je Jorginho iz penala kojeg je izborio Willian, drugog je glavom zabio Abraham na nabačaj Jamesa, a trećeg Hudson-Odoi na nabačaj Azpilicuete.

  • Lampard s još jednom neobičnom postavom. Bez ljevaka na bekovima, 4. stoper Christensen od početka, kao i Barkley, dok Kantea i Kovačića nije bilo. (4-3-3 s Jorginhom na zadnjem veznom)
  • Lampard s još jednim neobičnim izmjenama, odnosno, nedostatkom istih! Kad se to zadnji put dogodilo, da trener ne učini ni jednu jedinu zamjenu? Legenda.
  • Sljedeću subotu idemo u Newcastle, a nakon toga nam dolazi Arsenal (koji je opet kiksao i sada smo im na +11).

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka