Wolverhampton Wanderers FC 2-1 Chelsea FC | KRAJ

Wolverhampton Wanderers FC 2-1 Chelsea FC | KRAJ
15 prosinca 20:45 2020

Pulisic je napokon započeo utakmicu, tako da je Lampard mogao postaviti momčad onako kako smo prognozirali u našoj nedavnoj taktičkoj analizi, 4-3-3 s Wernerom na desnom krilu. Jedina iznimka i iznenađenje je bio start Kaija Havertza nakon vrlo lošeg nastupa u prošloj utakmici. Potez je to Lamparda kojim govori da ima povjerenja u naše rekordno pojačanje, a žrtva takvog poteza bio je Mateo Kovačić koji je posljedično ostao na klupi.

Prvo poluvrijeme bilo je izrazito čvrsto i zatvoreno, a jedina uzbuđenja dogodila su se nakon naša dva kornera. U prvom navratu je Giroud u odličnoj prilici poslao preko gola, a u drugom je naš monstrum Zouma skoro došao do već petog(!) ligaškog gola, ali je lopta (malo je reći) zatresla gredu.

Drugo poluvrijeme jedva da je započelo i Giroud se opet ukazao izvrsnim volejem na nabačaj Chilwella. Nažalost, igra se nakon toga nije popravila, a Wolvesi su izjednačili iz kornera koji nije trebao biti jer je domaći igrač zadnji dirao loptu, a uz to je bilo i igranja rukom u začetku te akcije. Zašto VAR ne gleda ovakve stvari?

Lampard je potom uveo Abrahama i Kovačića umjesto Girouda i Havertza, a obrnio strane Pulisicu i Werneru. Kao i toliko puta ove sezone, nikakvi trenerovi potezi nisu postigli efekt, a Wolvesi su zabili još jedan gol u zadnjoj minuti sudačke nadoknade. Upravo smo kiksali i drugu utakmicu za redom, umjesto da se približimo Liverpoolu i Spursima koji sutra uvečer igraju međusobno…

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka