Arsenal FC 3-1 Chelsea FC | OCJENE

Arsenal FC 3-1 Chelsea FC | OCJENE
03 svibnja 14:40 2023

I tako…

Prvi gol i prvu CheCro titulu igrača utakmice dobio je Noni Madueke (1.93), a osim njega neloš bio je i Mudrik (0.78) s klupe. Frank, pobogu, nemoj da ti oni više budu na klupi… Osim njih, još je troje igrača dobilo pozitivnu ocjenu, ali čini mi se više radi imena, nego radi nastupa.

Na dnu je veliki duo ovoljetnih pojačanja. Aubameyang (2.26) i Sterling (-2.42). Oni trenutno vuku niz od 8, odnosno 7 uzastopnih negativnih ocjena, što su ovosezonski rekordi. Time je Auba izjednačio Alonsov all time rekord iz Sarrijeve sezone. Rekao bih da će ga i oboriti, ali nisam siguran da ćemo ga više vidjeti na terenu… Za Sterlinga, nažalost, nisam toliko siguran.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka