Chelsea FC 5-0 West Ham United FC | OCJENE

Chelsea FC 5-0 West Ham United FC | OCJENE
07 svibnja 18:49 2024

Najbolje ocijenjena utakmica s najviše igrača s odličnom ocjenom. Taman sada kada nam polu i ne treba, Pochettino i njegovi puleni su se probudili.

Igrač utakmice po drugi put ove sezone je strijelac i asistent Noni Madueke (2.71), a odmah ispod njega je dvostruki strijelac Nicolas Jackson (2.69). Treći je dokaz Pochov taktičkog preporoda, invertirani bek Marc Cucurella (2.53)… Da je ovo 2014, a ne 2024, rekli bismo genije, a ovako samo – kasni. Ali, bolje ikad nego nikad, zar ne?

In other news, ponovno je Mihajlo Mudrik (1.19) daleko najlošiji, odnosno jedini neimpresivni starter.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka