Najava utakmice (Liverpool): Plavci vs prvaci

Najava utakmice (Liverpool): Plavci vs prvaci
19 rujna 20:27 2020

Veliki okršaj već u drugom kolu! Na Stamford Bridge dolaze trenutni prvaci, a u Belgraviju vjerni plavci. Nakon pobjede nad Brightonom želimo napraviti izjavu utakmicpm protiv Liverpoola. Znamo da imamo kvalitetu i volju da im se suprotstavimo, samo je pitanje hoće li biti naš dan. Samo je jedan način da saznamo…

17:30 – Sportklub 2

Dvoboji između nas i Liverpoola uvijek budu interesantni, tako da to očekujemo i sutra. Stilovi igre bi trebali stvoriti zabavnu utakmicu za neutralne, ali nadam se i plave navijače. Možda čak i vidimo još nekih dobrodušnih zadirkivanja između Lamparda i Kloppa.

Zadnji put smo se susreli prošle sezone na Anfieldu kada smo izgubili u golijadi od 5-3. Držali smo se u tom meču, ali nismo uspjeli ostvariti realan rezultat. Svaki put protiv njih igramo dobro, ali nam fali odlučnosti da završimo utakmicu kako bismo trebali. Oni su prvu utakmicu ove sezone pobijedili 4-3 protiv Leedsa, tako da vjerujem u još jednu golijadu sutra popodne.

Frank je na konferenciji rekao da sutra na raspolaganju neće biti Ziyech, Pulisic, Silva i Chillwell.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka