Chelsea FC 0-3 Bayern München FC | OCJENE

Chelsea FC 0-3 Bayern München FC | OCJENE
27 veljače 17:32 2020

Jedan vrlo dobar i jedan dobar individualni nastup, to je sve što su naši uspjeli protiv nikad lošijeg Bayerna. Kao što je Lamps nakon utakmice lijepo rekao, Mateo Kovačić je jedini odigrao na razini i jedini bi mogao igrati u bilokojem klubu na svijetu.

Ovim nastupom Mateo Kovačić (1.73) se upravo učvrstio na mjestu najboljeg igrača ove sezone. Osim što je povećao prednost po broju titula CheCro igrača utakmice (7, naspram Tammyjevih 5), sada je također i uvjerljivo najbolje ocijenjeni igrač nakon što je Reece James (-0.58) svoju ukupnu ocjenu drastično snizio odigravši do sada najgoru utakmicu u plavom dresu. Jedini preostali dobri nastup dolazi od rezervnog 38-godišnjeg golmana Caballera (0.99) koji je primio 3 gola. To sve govori o ostatku ekipe u kojem još samo Giroud (0.08) i Willian (0.01) nisu završili u minusu…

Zaboravili što prije.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka