Chelsea FC 0-1 Arsenal FC | OCJENE

Chelsea FC 0-1 Arsenal FC | OCJENE
17 svibnja 21:30 2021

Jedna vrlo frustrirajuća utakmica u kojoj smo bili bolji protivnik što ocjene upravo i pokazuju.

Igrač utakmice bio je Reece James koji je stvarno bio solidan, i prema naprijed i nazad.

Mount se istaknuo s par sjajnih pokušaja i možda je zaslužio i veću ocjenu jer je svaki taj pokušaj pucao skoro najbolje što se moglo, ali je obrana Arsenala imala nevjerojatan dan.

Obrana je zaradila dobre ocjene, Kepa bi možda zaradio i bolju da Arsenal nije zabio ono što je on teškom mukom obranio…

… I ostaje nam Jorginho koji je u apsolutnome ponoru forme u zadnje vrijeme, baš kad ga najviše trebamo jer ni Kovačić nije spreman. Ono što bi trebao biti njegov najjači forte ne izgleda ni najmanje dobro – ima puno samopouzdanja kod svojih dodavanja, a sposobnosti mu trenutno nisu na razini i onda to izgleda ovako.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka