Najava utakmice (Bournemouth): Usta Jasona Bournea

Najava utakmice (Bournemouth): Usta Jasona Bournea
28 veljače 17:49 2020

Glavu gore ljudi! Nije to bilo ništa doli reality check za sve nas koji smo se malo zanijeli. Bayern je ozbiljna momčad koja je konkurent za osvajanje LP, a mi smo u tranziciji sa novim trenerom i igračima. Sutra se vraćamo na redovni program Premier lige i idemo u goste Bournemouthu, ekipi koja nam je u zadnje vrijeme bogey team. Bilo bi vrijeme da im pokažemo tko smo i vratimo ih na svoje mjesto.

16:00 – Na nekom Sportklubu valjda, ne piše na internetu (bitno da je na SK2 Fulham – Preston)

Zadnji puta smo se protiv Bournemoutha susreli sredinom prosinca na Stamford Bridgeu i pretrpili frustrirajući poraz od 1-0. Susret prije toga je pak bio poraz na Vitalityju početkom prošle godine od velikih 4-0. Malo je reći da smo im ostali dužni za sutra.

Ako je suditi isključivo po mjestu na tablici, čovjek bi rekao da ćemo sutra bez problema pobijediti. Trenutno smo na četvrtom mjestu sa 44 boda, a naši sutrašnji suparnici na 16. mjestu sa 26 bodova. Unatoč tome, znamo da na terenu bodovi ne moraju značiti ništa, zato i momci ne smiju ući u utakmicu sa ikakvim podcijenjivanjem.

Nažalost nas ozljede ne štede pa ćemo sutra biti bez Kantea, Pulisica, Abrahama i Odoija.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka