Watford FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ

Watford FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ
26 prosinca 22:21 2018

Nije bilo lako, ali nas je izvukao Hazard. Poznata priča.

U prvom poluvremenu su obje ekipe imale po par dobrih prilika, ali su golovi pali tek u sudačkoj nadoknadi. Proradila je osovina Kovačić-Hazard i iznijedrila lijep playmaker-centarfor gol… Nažalost, nije potrajalo jer je Watford izjednačio golčinom nakon kornera.

Srećom, u drugom poluvremenu je Hazard izborio i iskoristio penal nakon čega pobjeda nije dolazila u pitanje.

  • Zaista ne znam čemu tolika fama oko Hazardove nove pozicije. Sasvim dobro igra kao napadač, odlično se kreće, ulazi u prilike, besprijekorno zadržava loptu i okreće se bolje nego većina ‘pravih’ napadača… I, što je najbitnije, zabija.
  • U dvije promašene prilike u prvom poluvremenu iskazali su se asistenti – Kovačić, odnosno Azpilicueta poslali su izvrsne lopte za Williana, odnosno Hazarda, koji nisu uspjeli zabiti.
  • Kepa je imao jednu grubu grešku kada je praktički dodao loptu protivničkom igraču ispred sebe. Samo je pitanje vremena kada će nas takva neka greška koštati gola…
  • Pri kraju je Sarri povukao jedan zanimljiv potez. Izašao je CHO (koji je ušao već u prvom poluvremenu zbog ozljede Pedra), a ušao Emerson i igrao kao krilo (njegov prvi nastup u ligi ove sezone)!
  • Arsenal i City su kiksali tako da smo na +2 odnosno -4 u odnosu na njih.
  • S druge strane, United, te pogotovo Spursi i Liverpool su vrlo dominantno pobjedili što znači da smo i dalje na +8, -5 i -11.
  • Next up – Crystal Palace (A) u nedjelju!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka