Malmö FF 1-2 Chelsea FC | OCJENE

Malmö FF 1-2 Chelsea FC | OCJENE
16 veljače 16:42 2019

Chelsea je ostvario solidnu pobjedu u Europskoj ligi te će uzvrat sljedećeg četvrtka dočekati s 2 vrijedna gola u gostima.

Sarri je napravio (samo) 5 promjena u odnosu na sastav koji je napravio ono protiv Cityja. Ipak, momčad je dobro reagirala i postigla solidnu prosječnu ocjenu od 0.88, dok nitko nije negativno ocijenjen.

Na vrhu je, po čak četvrti put ove sezone, Olivier Giroud. Zabio je drugi, na kraju se pokazalo odlučujući gol na asistenciju Williana.

Slijedi naš Mateo Kovačić koji nikako do titule igrača utakmice, kao ni do gola. Ali je odigrao zaista dobru utakmicu.

Vrlo dobri su također bili i prethodno spomenuti asistent Willian te strijelac prvog gola Ross Barkley, koji se time oporavio od drugog najgoreg nastupa jednog igrača ove sezone (ako je suditi po ocjenama).

Dalje slijedi čak devetero igrača u solidnom, ali neimpresivnom rasponu od 0.5-1. Na vrhu je Eden Hazard, kojeg je po općem mišljenju Sarri nepotrebno ubacio u igru zajedno s Kantéom koji se također nalazi u istom rasponu.

Zanimljivo, istu ocjenu imaju Pedro i njegova zamjena Hudson-Odoi, iako je mladi Englez odigrao samo 7 minuta. Oboje imaju ocjenu 0.83, a zamjena se dogodila u 83. minuti!)

Još su u tom rasponu i 3/4 braniča – Emerson, Christensen i Azpilicueta. Nisu imali previše posla, a nisu dobro ni reagirali kod jedinog gola domaćina, a za njeg je najviše kažnjen David Luiz koji se skoro nalazi u minusu. Tek nešto bolji je bio Jorginho.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka