Huddersfield Town FC 0-3 Chelsea FC (Kraj)

Huddersfield Town FC 0-3 Chelsea FC (Kraj)
11 kolovoza 17:45 2018

Chelsea je izvrsno ušao u drugo poluvrijeme. Pritisak na vrata Huddersfielda bio je stalan, iako bez velike završne prilike i šuta. Nažalost, kulminacija toga nije bio novi gol nego tek greda Alonsa nakon eduardovskog snalaženja i šuta iz okreta u zraku. Šteta.

  • Na trenutke je bilo užitak gledati kako Chelsea igra. Bilo je efektnog brzog dodavanja koje bi, doduše, često ‘puklo’ nakon 5, 6 izmjena, ali vide se naznake sarrisma, još koji mjesec uigravanja i bit će to ludnica.
  • Najveće boljke iz prošle sezone, stvaranje iz završavanje prilika, i dalje su tu, ali napredak je očit.
  • Morata opet loš.
  • Svima nam je bilo drago vidjeti RLC-a i Hazarda kako opet ulaze u igru u dresu Chelseaja. Zamijenili su Barkleya, koji je igrao toplo-hladno te Williana, koji je bio možda i najbolji na terenu.
  • Kepa siguran u ono malo posla što je imao.
  • Ušao je i Moses umjesto Pedra. Ima li on budućnost na ovoj poziciji? Teško je reći…

Na kraju smo ipak zabili, i to trademark potezima Hazarda i Pedra. Vrhunski prodor i ‘asist’ prvog te seksi ‘finiš’ drugog.

Ovime privremeno preuzimamo prvo mjesto nakon prvog kola zbog najbolje gol razlike! Držimo fige da se tu zadržimo što dulje…

Next up – Arsenal na Bridgeu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka