Lille O.S.C. 1-2 Chelsea FC | KRAJ

Lille O.S.C. 1-2 Chelsea FC | KRAJ
02 listopada 22:51 2019

Napokon dobar rezultat, i to u utakmici u kojoj nismo toliko dobro igrali – suprotnost svemu što smo gledali ove sezone i frustrijacama nakon dobre igre i neproporcionalno loših rezultata… Pravo osvježenje!

Poveli smo golom Tammyja Abrahama koji je majstorski spustio lijepu dugu loptu Fikaya Tomorija i hladnokrvno zabio pored golmana. Nedugo zatim Lille je izjednačio – pogađajte iz tri puta na koji način – glavom nakon prekida. Na poluvrijeme se otišlo s tim rezultatom, da bi krajem utakmice, kao i za vikend, Willian opet zabio drugi gol momčadi, i to opet nakon asistencije Hudson-Odoija.

  • Lampard je vratio na 3-4-3 i započeo i s Jamesom (RWB) i Azpilicuetom (RCB), što je upravo ono što sam nedavno zagovarao i predvidio! Na ovaj način oba igrača mogu igrati istovremeno i to u svojim prirodnim pozicijama.
  • Zanimljiv je bio i izbor stopera – Zouma je dobio prednost pred Christensenom. Ostatak momčadi bio je standardan.
  • Moram se opet pohvaliti – Lampard je opet napravio ono što sam u gore linkanom članku zagovarao – Pri lovu na rezultat uveo je ofenzivnog veznjaka (Hudson-Odoi) umjesto Jamesa čime smo s 3-4-3 prešli na ofenzivnijih 4-2-3-1! Trener koji ima plan A i plan B.
  • Preostale dvije zamjene bile su Pedro i Kovačić umjesto Williana i Mounta.
  • Ajax je rasturio Valenciju na Mestalli, što ih stavlja u pole position u ovoj skupini, a nas u težu situaciju… U sljedećem kolu im idemo u goste.
  • Next up – Southampton (A) u nedjelju.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka