Conte: “Nadamo se dobrom ždrijebu, ali svejedno ćemo dati sve od sebe!”

Conte: “Nadamo se dobrom ždrijebu, ali svejedno ćemo dati sve od sebe!”
05 prosinca 17:21 2017

Zadnja utakmica unutar skupine ujedno će odrediti tko prolazi dalje – Roma ili Atletico Madrid. Chelsea je svoj prolazak osigurao ali prvo mjesto u skupini koje vodi do povoljnijeg ždrijeba nije zajamčeno.

Za početak, David Luiz je i dalje ozlijeđen, ali Conte nije htio puno riječi trošiti na ozljede nego na pozitivne stvari poput Moratine forme:

“Alvaro je vrlo sretan u Chelseaju, a ja sam posebno sretan što imam igrača poput njega.”
“Ovo mu je prva sezona gdje je glavni napadač i svima pokazuje što može. Kod mene uvijek ima mjesta za napredak ali vidim ga kao jednog od najboljih napadača svijeta.”

Zatim je prokomentirao Fabregasovo probijanje u stalnu postavu:
“Cesc nije igrao puno prošle sezone ali promijenio mi je mišljenje svojim trudom i dobrim nastupima.”
“U drugom dijelu sezone počeo je redovitije nastupati I bio je vrlo bitan u našem osvajanju prvenstva.”
“Nastavio je u istom tempu i sada mi je dokazao da sam mu s pravom dao toliko povjerenje.”
U njegovim očima, Fabregas je još mlad:
“Kad imate 30 godina, pred vama je još barem 5 godina dobrog nogometa, a pogotovo ako imate pobjednički mentalitet poput Cesca. On je jak baš zbog toga.”

S druge strane današnjeg susreta nalazi se Diego Simeone kojeg poznaje već dugo vremena:
“Atletico je iznimno jaka momčad, posebno sada. Imaju dobru formu i mislim da će današnja utakmica biti jako zahtjevna. Postoji šansa da se Atletico neće kvalificirati za iduću fazu natjecanja i to je ogroman pokazatelj kvalitete u našoj skupini.”
“Moramo biti zadovoljni time što smo osigurali prolazak, ali istovremeno žalim poraz koji smo pretrpjeli u Rimu.”
“Danas ćemo odigrati veliku utakmicu jer ne želimo biti drugi u skupini. Drugoplasirani iz skupine može naletjeti na Real Madrid, Barcelonu ili Juventus, što nije poželjno.”

Chelsea – Atletico Madrid,  večeras u 20:45, utakmicu pratimo uživo u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Zadru, više informacija na službenom događaju: https://www.facebook.com/events/314931469021474/

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Perković

Neslužbeni mozak Udruge, pravi antipod tezi da su Chelseajevi navijači ordinarni imbecili. Obožava Chelsea, a ni Vuco mu nije mrzak. Dok drugi gledaju utakmicu i razbijaju krigle piva o glavu, on vrijedno na Facebooku prenosi događanja s terena vjernom plavom puku. Ljepši spol tvrdi da je on jedan od glavnih razloga zašto im na okupljanjima pogled s televizora bježi negdje drugdje. Na histerični smijeh ostatka redakcije...

Vidi Više Članaka