Chelsea Croatia momčad desetljeća

Chelsea Croatia momčad desetljeća
23 siječnja 10:40 2020

Nedavno smo vas pitali tko zaslužuje biti u momčadi desetljeća, u tjedan dana smo primili 338 glasova i sada imamo rezultate.

Pa krenimo od prve i najosnovnije stvari, trenera. Ponuđeno je bilo 9 imena, a najviše glasova dobio je Jose Mourinho – 123 (36.39%). Na drugom mjestu je Antonio Conte sa 82 (24.26%), a nakon njega Roberto Di Matteo sa 67 (19.82%). Iako je bila očekivana poprilično izjednačena borba između prve dvojice, Mourinho je uvjerljivo uzeo prvo mjesto!

Za golmana ste imali 3 ponuđena odgovora, a vaš izbor je vrlo jasan – Petr Čech sa čak 94.97% (321 glas). Slijedi ga Thibaut Courtois sa 13 (3.85%) i na zadnjem mjestu Kepa Arizabalaga sa 4 (1.18%).

U obrani vam je ponuđeno 9 imena, a vi ste dodali još 2. Prema ukupnom broju glasova, poredak izgleda ovako:

U sredini i napadu dolazi do komplikacija jer je nekoliko imena ponuđeno u obe kategorije, pa su rezultati sljedeći:

Da bude što poštenije, zbrojili smo sve glasove za pojedinačne igrače, neovisno o poziciji, i dobili sljedeću listu:

Od formacija najviše glasova ima 4-3-3 – 235 (69.5%), a 10 igrača s najviše glasova su upravo idealni za nju, uz jednu iznimku.

Dakle, Azpilicueta nažalost ispada iz momčadi jer je po broju glasova tek treći bek, a nedostaje nam jedan stoper, pa sadašnjeg kapetana mijenjamo Garyjem Cahillom. Razlika u glasovima je samo 14 (niti 5%).

Dakle, za kraj, Chelsea Croatia momčad desetljeća izgleda ovako:

Chelsea Croatia momčad desetljeća 2009-2019


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka