Sarri kritizirao Kantea, objasnio zašto ne igra povučenije | ANKETA

Sarri kritizirao Kantea, objasnio zašto ne igra povučenije | ANKETA
29 studenoga 10:21 2018

O ovome je napisano bezbroj stranica, puno moždanih vijuga diljem svijeta skoro je pregorilo u nastojanju da pokažu zašto bi Kante ipak trebao (odnosno ne bi) igrati na povučenijoj poziciji. No, da vidimo što kaže man himself

“Za mene, na toj poziciji mora igrati veznjak tehničar, dakle Jorginho ili Fabregas. Ne želim da Kante tamo igra.

“Kante je u zadnjoj utakmici sam htio riješiti rezultat u prvih 15 minuta, ali na krivi način. Izgubio je dobro pozicioniranje, previše je napadao.”

“Ovo nije njegova najbolja karakteristika, ali to je bila samo reakcija na poteškoće.”

“Možda je samo pitanje vremena potrebnog za prilagodbu, ali Kante mora ostati blizu Jorginha, posebno kad je lopta na drugoj strani. Kada je lopta na lijevoj strani mora ostati blizu Jorginha.”

Zapravo, vrlo očekivan odgovor. Odgovor koji po meni i ima smisla. Već smo imali odlične kolumne o ovome “problemu”, ali ono što bih ja naglasio je da u momčadi koja se orijentira na posjed, stvarno ne bih volio vidjeti Kantea kako je taj prvi igrač od kojeg kreće svaki napad. Mišljenja sam da bi ga protivnici ubili pressingom i da to ne bi izgledalo nimalo dobro.

Što vi mislite, treba li Kante igrati povučenije, ili ostati na trenutnoj poziciji i pokušati još napredovati? Glasujte u anketi!

Što bi trebalo napraviti s Kanteom?

View Results

Loading ... Loading ...
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka