Pochettino: “Poznajemo Newcastle, koncentriran sam na našu izvedbu”

Pochettino: “Poznajemo Newcastle, koncentriran sam na našu izvedbu”
07 ožujka 18:12 2024

Mauricio Pochettino na današnjoj konferenciji za novinare potvrdio je kako će Levi Colwill i Ben Chilwell propustiti utakmici protiv Newcastlea u ponedjeljak, dok je Conor Gallagher upitan zbog bolesti.

Plavci igraju ligašku utakmicu na Stamford Bridgeu nakon više od mjesec dana, a želimo doći do tri boda kako bi napredovali na tablici.

Upitan vraća li se netko od igrača nakon ozljede, rekao je: “Zasad ne, Situacija je ista kao prošli tjedan. Svi znate koji igrači su nam ozlijeđeni, a sada su tu Lewi Colwill i Ben Chilwell.”

“Gallagher također nije trenirao jer je imao virus. To su vijesti medicinskog osoblja. Sutra ili u subotu ćemo vidjeti hoće li (Gallagher) moći trenirati.”

“Problem s takvom situacijom je da nakon bolesti pada energija i potrebno je vrijeme da se oporaviš. Vidjet ćemo hoće li moći igrati i pitati kakva je situacija? Može li igrati? Odigrati nekoliko minuta? Morat ćemo procijeniti njegovo stanje u sljedećih nekoliko dana.”

Pochettino je potvrdio da se kod Chilwella radi o ozljedi koljena i da će se više znati u narednim danima.

“Moramo pričekati dok ne ode kod specijalista,” rekao je trener. “Nadamo se da se ne radi o velikom problemu, ali u ovom trenutku, nakon osam ili devet mjeseci u klubu, preferiram biti oprezan i čekati.”

“Radi se o njegovom koljenu i to smo saznali tek nakon utakmice (protiv Brentforda). Bilo je isto sa Colwillom. Završili smo s dva igrača koja onda nisu mogla trenirati. Levijev problem je prst.”

Utakmica s Newcastleom u ponedjeljak navečer bit će treća ove sezone nakon četvrtfinalne pobjede u Carabao kupu i razočaravajuće utakmice na St James Parku.

Svrake imaju promjenjivu formu u zadnje vrijeme, ali Pochettino tvrdi da je fokus na pronalasku konstantnosti unatoč novim ozljedama.

“Najvažnija stvar je ono što mi radimo. Koncentriran sam na našu izvedbu i način na koji ćemo se nositi s tima da ćemo biti bez dva ili tri igrača koja su započela prošlu utakmicu.”

“Tako da ćemo morati pronaći drukčija rješenja da se nosimo s tim ozljedama. Morat ćemo vidjeti hoće li Cucurella biti dobro ili ćemo morati mijenjati način na koji igramo.”

“U zadja tri dana smo fokusirani na to da ekipi pružimo najbolji balans uz mogućnost da budemo konstantni i da igramo na način na koji želimo igrati.”

“Naravno, poznajemo Newcastle i možemo ih procijeniti, ali najvažnija stvar je pronaći balans u ekipi, da budemo konstantni i igramo na način na koji želimo igrati.”

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Bagi Arežina

Vidi Više Članaka