Manchester United FC 1-1 Chelsea FC | KRAJ

Manchester United FC 1-1 Chelsea FC | KRAJ
28 travnja 19:18 2019

Chelsea je loše krenuo i loše nastavio. Bivši igrač Lukaku harao je našom obranom početkom utakmice, a nakon što je skoro zabio gol, upisao je izvrsnu ‘predasistenciju’ za drugog bivšeg igrača, Juana Matu.

Potpuno zasluženo je bi United vodio na poluvremenu, ali nam je na samom kraju uslugu napravio najbolji golman na svijetu David de Gea kada je odbio jedan Rüdigerov dalekometni udarac točno pred Marcosa Alonsa.

Osim Pedrovog čišćenja lopte s crte i Pipitine šanse u sudačkoj nadoknadi, u drugom poluvremenu se nije dogodilo ništa vele-značajno pa smo upravo napredovali jedan bod u odnosu na londonske rivale koji su u ovom kolu izgubili.

  • Četvrto mjesto!
  • Uslijed nesposobnosti naših rivala, možda nam za Ligu prvaka budu dovoljna 4 boda iz zadnje dvije utakmice, uz dobru gol razliku…
  • Povratak Rüdigera i Kantéa s ozljede, iako je Nijemac opet zamijenjen. Obnovio ozljedu?
  • Osim Christensena, u igru je ušao i Loftus-Cheek umjesto Kovačića (zašto je uopće bio na klupi?) te Pedro umjesto Williana.
  • Pri kraju utakmice Rojo je mogao biti sretan što nije dobio rojo.
  • Higuaín je bio u ofsajdu 74 puta.
  • United je na kraju jedini Top6 rival kojeg nismo uspjeli pobjediti ove sezone…
  • Next up – Eintracht Frankfurt (A) u četvrtak.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka