Fulham FC 0-2 Chelsea FC | KRAJ

Fulham FC 0-2 Chelsea FC | KRAJ
02 listopada 22:57 2023

Napokon smo dočekali ligašku utakmicu Chelseaja u kojoj smo mogli uživati! Blitzkriegom u svega 71 sekundi Chelsea je stigao do vodstva golovima Mudryka i Broje. U 17. minuti, Colwill je odlično asistirao Ukrajincu za njegov prvi pogodak u dresu Plavaca. Već u sljedećem napadu, nakon greške Lena, Broja je uz malo sreće i pomoći Fulhamovog braniča zabio za 2:0. Da, londonski Plavci su u 71 sekundi zabili više golova nego u cijelom rujnu.

Mudryk je klubu iz susjedstva bio neuhvatljiv te im je pravio velike probleme cijelo prvo poluvrijeme. Ukrajinac je zbog manje ozljede na poluvremenu ostao u svlačionici, a zamijenio ga je mladi Maatsen koji se gotovo upisao u strijelce kada je pogodio vratnicu. Zbog ozljede teren je napustio i Broja, a zamijenio ga je Sterling koji je zbog viroze početak utakmice gledao s klupe. Na samom kraju, utakmicu je zbog ozljede napustio i Caicedo.

Iako su se Plavci u posljednjih 15 minuta malo opustili te gotovo primili gol, ovakvom igrom oduševili su gotovo svi te pokazali da se ipak može bolje. Nakon teškog perioda od dva remija i tri poraza te samo jedne pobjede u Premier ligi, bilo je i vrijeme za uživanje u utakmici Chelseaja bez stresa te novu pobjedu.

S ova tri boda, Chelsea se popeo na 11. mjesto prvenstvene ljestvice, a možemo se nadati kako je ovo povratak ljepšim danima te samo početak boljih nastupa.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Katarina Ergović

Vidi Više Članaka