Chelsea FC 1-1 (4-3p) Eintracht Frankfurt | OCJENE

Chelsea FC 1-1 (4-3p) Eintracht Frankfurt | OCJENE
14 svibnja 21:45 2019

Nakon velike muke i borbe, u utakmici u kojoj je Chelsea bio bolji, ali kao i mnogo puta nije uspio dovršiti protivnika, osiguran je prolaz u finale Europske lige!

Došlo je do toga da smo morali ići na penale, a dobro znamo tko tada ima najveću priliku da pokaže što zna.

Kepa Arrizabalaga, na najbolji način je isprao gorak okus od prošlih izvođenja jedanaesteraca i svađe sa Sarrijem. Obranio je dva komada, jedan od njih efektno nogom kada je ostao u sredini i tako nas direktno pogurao u finale. Bravo, mali!

Ruben Loftus-Cheek, kralj Europske lige, kao i kralj zadnjeg kraja sezone kod nas općenito, opet je bio jako dobar te je postigao sjajan pogodak. Čuvaj leđa i samo tako naprijed, trebat ćemo te naredne sezone više nego ikad.

Ostatak nije bio tako dobar, ali je bilo par igrača koji su se istaknuli – Eden Hazard upisao je asistenciju, a Jorginho je nastavio u dobrome ritmu. Zappacosta je bio osvježenje na desnome beku prema naprijed.

Luiz je spasio jednu opasnu šansu sa same crte, ali je bio glavni krivac kod pogotka, tako da je i ova ocjena opravdana. Barkley je igrao vrlo dobro te je dostojno zamijenio umornog Loftus-Cheeka. Zaslužio je možda i veću malo ocjenu. Azpilicueta nije bio najbolji, u napadu mu nije polazilo za nogom kao često ove sezone, a nije ni u obrani bio bajan. Emerson je također mogao pokazati više, budući da mu je mjesto prvoga beka širom otvoreno. Christensen se često činio mlakim, utakmicu je napustio pred kraj zbog ozljede.

Kovačić je odigrao jednu svoju prosječnu utakmicu ove sezone, a Pedro i Willian bili su van svakog standarda.

Higuain se opet nije nametnuo u kratko vrijeme provedeno na terenu, a ni Giroud se nije proslavio.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka