Brentford FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE

Brentford FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE
03 ožujka 18:06 2024

Još jedna utakmica, novo razočarenje. Zapravo, je li ovo uopće više ikoga razočaralo? Rekao bih da smo se navikli. Osobno sam dubinski očekivao poraz jučer, dok nisam saznao za očajnu formu i listu ozljeda Brentforda… Onda sam očekivao remi. Tako je i bilo.

Naš daleko najbolji igrač bio je Malo Gusto (2.04) kojemu je pozicija wing beka došla k’o budali pleska. Doduše, bio je on dobar i na običnom beku, ali jučer je na novoj poziciji odigrao na prime James levelu, jedino mu je nedostajao gol. Njegov je bio ubačaj za Jacksonov (0.54) gol glavom koji se time iskupio za očajan promašaj par minuta prije. Istinabog, utrčavanje i prolazak golmana bili su top, ali onda ga je, kao i obično, izdao finish. Izdao je time i Enza (-0.39) koji je posljedično ostao bez odlične asistencije, a nakon toga i vrlo dobrog početka je potpuno opao pa ga je sunarodnjak na klupi morao promijeniti, što nismo često viđali.

Osim strijelca Jacksona, prolazne ocjene, ali ne i dobre (1+) dobilo je još par igrača. Palmer (0.86) je bio nevidljiv na poziciji kojoj bi očekivali da će mu biti idealna (desna desetka u 3-4-2-1), ali se probudio krajem utakmice, asistirao za izjednačenje te nas skoro dovukao do preokreta. Taj gol zabio je Disasi (-0.50) iskupivši se (donekle) za grešku prilikom prvog gola domaćina. Bez obzira na gol bio je skoro pa najgore ocijenjen igrač, a lošiji je bio samo povratnik u prvih 11 Chalobah (-0.79).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka