Najava utakmice (Man. City): Reci osam…

Najava utakmice (Man. City): Reci osam…
23 studenoga 14:40 2019

Vraćamo se s međunarodne stanke sa pravom poslasticom! Idemo na Emptyhad u goste nekoć moćnijem, ali još uvijek moćnom Manchester Cityju. Vidjet ćemo jesu li naši dečki dorasli izazovu i mogu li nastaviti pobjednički niz.

18:30 – Sportklub 1

Tražimo sedmu ligašku pobjedu u nizu i osmu u svim natjecanjima! Frankova momčad ide u ovaj dvoboj na krilima čak šest dobivenih ligaških utakmica za redom. Vrijeme da ova mlada ekipa pokaže kako se može nositi protiv branitelja naslova Premier lige.

Trenutno se nalazimo na trećem mjestu na tablici sa 26 bodova. Mjesto i bod iznad naših današnjih suparnika. Sumnjam da bi mnogi na početku sezone predvidjeli da ćemo u 13. kolo ući za jedan bod i jedno mjesto bolji od Manchester Cityja. To samo pokazuje da je ovo što Frank radi s ekipom nevjerojatno!

Naša statistika u gostima ove sezone je impresivna. Imamo najviše zabijenih golova, a ako ne gledamo prvu utakmicu sezone protiv Uniteda, imamo 100% pobjeda. S druge strane, City je po golovima najefikasniji kod kuće, sa najviše zabijenih golova. Ovo će biti peti put u zadnjih devet sezona da igramo protiv Cityja dok su ispod nas na tablici, i dosad nijednom nisu pobijedili.

Frank je na konferenciji za novinare rekao da je CHO pod sumnjom za današnju tekmu, a nakon suspenzije nam se vraća mnogo potrebni Jorginho.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka