Bournemouth AFC 2-2 Chelsea FC | OCJENE

Bournemouth AFC 2-2 Chelsea FC | OCJENE
02 ožujka 11:38 2020

Chelsea je odigrao još jednu utakmicu za zaborav i još jednom propustio učvrstiti svoju kandidaturu za Ligu prvaka sljedeće sezone, obzirom da su i United i Spursi također kiksali. Pogledom na prosječne ocjene utakmica (na dnu članka), vidimo da je ovo već sedma loša utakmica u zadnjih osam… što našu poziciju na tablici čini zaista čudesnom.

Čudesno je i da od zadnja 4 gola koja smo zabili, 3 dolaze od lijevog beka. Marcos Alonso (2.27) još jednom je kanalizirao svog unutarnjeg Banu Ivanovića i zabio dva prava golgeterska gola. Ovo mu je prva titula CheCro igrača utakmice ove sezone.

Još samo troje igrača može reći da su odigrali solidnu utakmicu, a to je uz dosadašnje igrače sezone, Matea Kovačića (0.94) te Reecea Jamesa (0.83), i vremešni Willy Caballero (0.60) koji nastavlja nizati neloše nastupe u utakmicama u kojima primamo više golova. Toliko o našoj obrani.

Još su samo kapetan Azpilicueta (0.04) i Christensen (0.00) na jedvite jade izbjegli negativnu ocjenu, dok su svi preostali igrači završili u hladnom minusu… na čelu (ili dnu) s povratnikom Fikayom Tomorijem (-1.65) koji je, čini se, p(d)okazao navijačima zbog čega ga Lamps toliko dugo drži na klupi…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka