Chelsea FC 0-2 Southampton FC | KRAJ

Chelsea FC 0-2 Southampton FC | KRAJ
26 prosinca 17:45 2019

Prvih pola sata Chelsea uopće nije igrao. Lopta se bezidejno kretala po polovici gostiju, dok su oni u nekoliko navrata izašli u poluopasnu kontru te pokoji uspješni visoki pressing. Tek kada su iz jedne kontre i zabili, vrag je odnio šalu i Chelsea se probudio. Do kraja poluvremena uslijedio je znatan pritisak na vrata Southamptona, ali nažalost bez efekta.

U drugom poluvremenu nastavio se pritisak, ali su se Saintsi tome prilagodili te čekali priliku iz kontre. Imali su bar dva velika promašaja iz istih dok nisu uspjeli povećati vodstvo 20 minuta prije kraja… I to je bilo to.

  • Lamps je odlučio nastaviti s uspješnom formacijom pa je opet postavio ekipu u 3-4-3.
  • To se pokazalo kao loša ideja te je već na poluvremenu izvadio Zouma za Mounta i time prebacio na uobičajenih 4-2-3-1.
  • Nešto kasnije su ušli Pulisic i Pedro umjesto danas neefektivnih Hudson-Odoija i Williana.
  • Zar nam ovoliko nedostaje Kovačić?
  • Spursi opet na -3… a mi u nedjelju idemo u goste Arsenalu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka