Slavia Prag SK 0-1 Chelsea FC | OCJENE

Slavia Prag SK 0-1 Chelsea FC | OCJENE
13 travnja 13:45 2019

Chelsea je ostvario vrijednu pobjedu u gostima, koliko god ona bila teška i ružna. Jedini gol zabijen je nakon 86 minuta nesadržajnog mučenja. Samim time ni ocjene nisu bogznašto, ukupna prosječna za ekipu je blijedih 0.85, a imamo samo jednog igrača iznad 2 – i to golmana:

Kepa Arrizabalaga još jednom je CheCro igrač utakmice kada ekipa igra loše. Ipak, za razliku od prethodnih 6 puta kada je bio najbolje ocijenjen, ovu utakmicu smo barem pobjedili. Ukupno mu je to deveta titula, po čemu je drugi najbolji nakon Hazarda.

Samo jedan igrač ostvario je vrlo dobru ocjenu (1.5+), a to je Willian. Kao i obično, najbolji je kada se ostali muče, kada igra lijevo te – kada nema Edena Hazarda da vodi glavnu riječ. Pogodio je još jednu gredu u prvom poluvremenu, čime je valjda oborio intergalaktički rekord za jednu sezonu.

Hazard je ušao u igru u drugom poluvremenu, i svejedno stigao ostvariti solidnu ocjenu, kao i druge zamjene Loftus-Cheek i Kanté koji su ipak završili blago ispod ‘jedinice’. Tu su i bekovi Azpilicueta i Alonso, strijelac jedinog gola, a nešto iznad 1 su stoperi Rüdiger i Christensen.

Nisu impresionirali Jorginho i Giroud, ali su ostali u igri cijelu utakmicu, dok je preostala, zamijenjena trojka, na dnu ocjena. Barkley je blago iznad nule, Kovačić blago ispod, a Pedro duboko u minusu…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka