West Ham United FC 0-1 Chelsea FC | KRAJ

West Ham United FC 0-1 Chelsea FC | KRAJ
24 travnja 20:17 2021

S čak 6 promjena u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Brightona, Tuchel je pokušao protresti sastav u nikad završenoj potrazi za golovima i boljom efikasnošću… S tim da je stavljanje Azpilicuete na desnog ‘krilnog beka’ sve samo ne ofenzivna promjena. Reklo bi se, zapravo, da se Tommy T odlučio čuvati remi u vrlo važnom ‘six-pointeru’, pogotovo s obzirom da je Liverpool u ranijoj utakmici kiksao, pa 1 bod ne bi bila tragedija, dok poraz svakako bi.

Što god bio plan, ofenzivne probleme ipak nismo uspjeli riješiti. Obrana je, pak, bila poslovično čvrsta i održala je još jedan clean sheet. Srećom po nas, jedna naša je ušla u gol tako da smo osvojili strašno velika 3 boda u borbi za Ligu prvaka. Timo Werner napokon je zabio, ovaj put tap in na asistenciju Bena Chilwella. Vrijedi spomenuti i prvi nastup Tammyja Abrahama nakon dugo vremena, te smiješan crveni karton domaćinu pri kraju utakmice.

Sada se okrećemo borbi za ovosezonsku Ligu prvaka, odnosno prvi susret s Real Madridom u tom natjecanju ikada – utorak, 21.00h!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka