Chelsea FC 2-1 Tottenham Hotspur FC | OCJENE

Chelsea FC 2-1 Tottenham Hotspur FC | OCJENE
24 veljače 12:45 2020

Chelsea je u subotu odigrao drugu najbolju utakmicu ove sezone, makar sudeći po CheCro ocjenama (1.76). Prva najbolja je još uvijek, pogodili ste, prva pobjeda protiv Tottenhama koja je ocijenjena s izvrsnih i nenadmašnih 1.95.

Čak četvero igrača ocijenjeno je izvrsnom ocjenom (2+), a CheCro igrač utakmice je strijelac prvog pogotka Olivier Giroud (2.43). Naš Mateo Kovačić (2.30) je vjerojatno opet bio najbolji igrač na terenu, ali se ovog puta mora zadovoljiti drugim mjestom. Tu su još i strijelac drugog pogotka Marcos Alonso (2.17) i sada već standardno izvrsni Reece James (2.02).

Svi ostali starteri osim jednog ocijenjeni su vrlo dobrim ocjenama (1.5-2-0), a taj jedan je Antonio Rüdiger (1.11) koji nije toliko lošije odigrao od ostalih, koliko je kažnjen za čistu nesreću kod jedinog gola Spursa.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka