Crystal Palace FC 1-4 Chelsea FC | OCJENE

Crystal Palace FC 1-4 Chelsea FC | OCJENE
11 travnja 18:51 2021

U prvoj utakmici pod Tuchelom u kojoj smo uspjeli zabiti više od dva gola, naši su zabili čak četiri. Čini se da je Tommy T napokon pronašao dobitnu formulu u napadu…

A dobitna formula je ‘trozubac’ Pulisic-Havertz-Mount. Troje mladića zajedno je sudjelovalo u sva četiri naša gola, a ukupno su upisali 3 gola i 2 asistencije. Pulisic (2.77) je osvojio svoju PRVU titulu igrača utakmice ove sezone, nakon što je prošle godine imao čak 9 po čemu je bio najbolji u momčadi. Zaslužio je to dvama solidnim golovima, što znači da je zabio tri u zadnje dvije ligaške utakmice. Je li se napokon vratio? Havertz (2.38) je bio rani favorit za MotM titulu, ali je svoj nastup malko urušio s nekoliko promašenih šansi… Mount (2.27) je odigrao all round odličnu utakmicu, a jedini end product mu je asistencija na glavu Zoume (2.17) koji je zadnji igrač s odličnom 2+ ocjenom. To mu je već 5. gol u ligi ove sezone!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka