Najava utakmice (West Ham): Zapadna šunka

Najava utakmice (West Ham): Zapadna šunka
30 lipnja 18:34 2020

(Znam, znam, ponestaje mi ideja za naslove, pustite me na miru.)

Prvi londonski derbi nakon pauze! Sutra idemo u goste West Hamu na stadion Olympic. Nadam se da se osjećate dobro kao i ja u vezi ove utakmice. Ide nam, unatoč slabijoj predstavi protiv Leicestera koji sutra ide u goste Evertonu. Ako mi pobijedimo, a oni ne – treći smo! Uključujući sutrašnju, do kraja sezone imamo još sedam kola. Možemo uz dosljednost završiti treći, a uz puno sreće i drugi. Sada ne smijemo popustiti do samog kraja, to je sigurno.

21:15 – Sportklub 1 (tamo je i Leicesterova utakmica dva sata ranije pa se uključite i šaljite bad vibes)

Tri utakmice, tri pobjede od nastavka lige. Treba biti pažljivo optimističan, ali svejedno optimističan! Stvari sada izgledaju dosta dobro, a samo zamislite iduću sezonu sa svim pojačanjima.

West Ham nije zabio gola otkako se sezona nastavila, te su primili po dva u dvije utakmice koje su igrali. Trenutno su 17. na tablici i opasno su blizu zoni ispadanja. Dijele broj bodova sa 18. i 19. momčadima koje ispadaju, tako da će relegation battle biti zanimljiv ove godine.

Frank je rekao da će sutra vidjeti kako Pulisic i Christensen stoje, budući da su se našli u manjim problemima nakon utakmice u nedjelju. Od dobrih vijesti: sutra službeno počinju ugovori Werneru i Ziyechu!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka