Najava utakmice (West Brom): Kova vs Bilić

Najava utakmice (West Brom): Kova vs Bilić
25 rujna 17:21 2020

Nadam se da se dobro osjećate nakon utakmice u srijedu. Istina, to je “samo” Carabao kup i to je “samo” Barnsley, ali moramo dati zasluge dečkima na uvjerljivoj i očekivanoj pobjedi. Vidjeli smo mnogo toga što smo čekali: gol (i hattrick) Havertza, Silvu kako vodi obranu, asistenciju Chillwella i sveukupno jaku igru. Ako uspijemo taj duh zadržati tijekom cijele sezone, ostali imaju razloga strahovati.

18:30 – Sportklub 1

Sutra idemo u goste povratniku u Premiership, Bilićevom West Bromu. Proveli su zadnje dvije sezone u Championshipu, a prošle su završili drugi, što im je omogućilo ovaj povratak. U Premier ligi imaju dva poraza u dva kola, a i ispali su iz Carabao kupa.

Zadnji međusobni susret je bio početkom 2018. na Stamford Bridgeu i završio je 3-0 u našu korist. Ne zaboravite da smo upravo na Hawthornsima osvojili ligu u prvoj Conteovoj sezoni golom Batshuayija u 82. minuti.

Sutra nećemo gledati u igri Mendyja, dodatak našoj ekipi, golmana kojega smo doveli iz Rennesa. Pulisica i Ziyecha također nećemo vidjeti, ali zato možda Silvu i Chillwella hoćemo.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka