Chelsea FC 2-0 Nottingham Forest FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Nottingham Forest FC | OCJENE
07 siječnja 19:51 2020

Kup utakmica protiv drugoligaša bila je idealna prilika da priliku dobiju rijeđe korišteni igrači te je Lampard učinio upravo to. Od uobičajenih prvotimaca započela su samo 2 igrača – Kovačić i Jorginho – ako se uopće oni mogu uzeti za dvojicu obzirom da se u startnoj postavi obično rotiraju pored Kantéa. Isto tako, za Jamesa i Emersona bi se moglo reći da zajedno čine jednog prvotimca jer na bekovima uz kapetana Azpilicueta obično započne i jedan od njih.

U takvoj ‘rezervnoj’ ekipi najviše je impresionirala desna strana te su krilo Hudson-Odoi (2.52) i bek James (2.12) jedini ocijenjeni odličnom ocjenom (2+). CHO je (napokon) zabio prvi gol, a na neki način mu se može brojati i asistencija za drugi. James je trebao imati jednako toliko, ako ne i više sudjelovanja u pogotcima da su mete njegovih izvrsnih nabačaja bile iole raspoloženije. Tome je glavni krivac Batshuayi (-0.55) koji je u očima većine navijača ovom utakmicom dokazao da nema što tražiti u Chelseaju…

Bravo za momke iz naše akademije, CHO je napokon odigrao dobru utakmicu, James se sve više bliži prvoj postavi, a Tomori (1.43) zatvara akademski TOP3 u svojoj borbi za povratak u prvi sastav.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka