Najava utakmice (Arsenal): Topnici? Više kao Bottomovci…

Najava utakmice (Arsenal): Topnici? Više kao Bottomovci…
01 kolovoza 13:15 2020

Frank nas je doveo do samog finala! Već smo osigurali plasman u Ligi prvaka, što onda ne bismo i jedan trofej za Super Frankieja? Na početku sezone većina nije vjerovala da ćemo biti ovdje gdje jesmo, bio bi red da im do kraja dokažemo za što smo sposobni.

18:30 – Sportklub 1

Nadam se da se nekako borite s ovim vrućinama, ali tek će večeras biti pakleno. Još jedno finale protiv Arsenala, naših gradskih rivala. Svi znamo kako je prošlo zadnje finale koje smo igrali protiv njih, a ovo neće imati drukčiji ishod.

Prošli vikend smo gledali naše momke kako uvjerljivo osiguravaju Ligu prvaka pobjedom protiv Wolvesa. Imali su tjedan dana da se pripreme za ovo i baš jer je Arsenalu ova utakmica bitnija će nam biti veći gušt kad ih pobijedimo. Nema Europe za njih iduće sezone.

Imamo identičnu formu u zadnjih pet utakmica, po tri pobjede i dva poraza. Ove sezone smo ih jednom pobijedili, a jednom igrali neriješeno. Arsenal je ligašku sezonu završio na osmom mjestu na tablici, a mi na četvrtom. Kao da nismo znali da smo duplo bolji…

Frank je rekao da su i Willian i Kante spremni, samo će vidjeti hoće li igrati od prve minute.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka