Pochettino o poništenom pogotku Disasija: “Mislim da su svi vidjeli da to nije bio prekršaj”

Pochettino o poništenom pogotku Disasija: “Mislim da su svi vidjeli da to nije bio prekršaj”
28 travnja 10:48 2024

Mauricio Pochettino smirio se za konferenciju za novinare na Villa Parku.

Mnogi su očekivali ljutitog Pochettina nakon što je VAR poništio gol Axela Disasija koji bi nam donio pobjedu, ali on je bio miran i opušten.

Na poluvremenu smo imali dva gola zaostatka, da bi u drugom dijelu došli do izjednačenja. Axel Disasi potom je zabio za 3-2, ali nakon intervencije VAR-a taj gol je poništen i morali smo se zadovoljiti bodom.

Upitan je li zadovoljan izvedbom svoje ekipe, rekao je: “Započeli smo utakmicu i primili smo gol, a bilo je teško nositi se s tim. Razlika je bila u tome da smo igrali bolje, zar ne? Bolje nego što smo igrali protiv Arsenala.”

“Na nas je jako utjecalo polufinale FA kupa protiv Manchester Cityja. Bili smo jako razočarani. Malo smo se mučili da se oporavimo od toga i Arsenala, koji igra dobro, jako puno su nas namučili. Ali ekipa je danas pokazala dobar karakter i dobru izvedbu.”

“Ako analizirate utakmicu, bili smo bolja ekipa. Mogu reći da smo zaslužili pobijediti, ali mislim da mogu biti jako sretan i zadovoljan što smo mogli pružiti dobru izvedbu protiv ekipe koja je na dobroj poziciji, koja ima sjajnu ekipu i što smo pokazali da se možemo boriti na ovakav način.”

Upitan što misli o poništenom pogotku, rekao je: “Malo smo pričali o tome. Sudac nije vidio akciju na terenu. Nije sudio prekršaj zbog onog što je vidio, ali onda je VAR promijenio odluku. Da je sudac rekao da je to prekršaj, a onda se držao te odluke, to bi bilo o.k. i ne bi bilo problema.”

“Sudac je vidio akciju, nije vidio prekršaj i onda je VAR to provjerio. To je bila situacija koja je jako često događa u nogometu. Razočaran sam jer je za nas bilo jako važno da uspijemo i vjerujemo da možemo izboriti igranje u Europi sljedeće sezone. Zato je to toliko bolno.”

“Dovest ću se u probleme ako bilo što kažem, ali mislim da su svi vidjeli da to nije bio prekršaj. Da budem iskren, gurnuo ga je odozada, ali nedovoljno snažno da se kaže da je to prekršaj. Jedna od najvažnijih stvari nakon Arsenala je to da je ekipa pokazala sjajan karakter.”

Upitan što misli o izvedbi Moisesa Caiceda, rekao je: “Ne samo Moi, mislim daje cijela ekipa bila dobra. Cijela ekipa je pružila dobru izvedbu. Ali da, Moi je bio jako dobar.”

Upitan misli li da će ovakva izvedba biti važna za ljeto i to tko će ostati u klupskim planovima, rekao je: “Da, naravno. Moramo procijeniti igrače i projekt za budućnost. To je tako, vlasnici, sportski direktor i u ovom slučaju, mi (članovi trenerskog osoblja), moramo porazgovarati. Otvoreni smo za razgovor, a vidjet ćemo kad će doći do toga razgovora.”

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Bagi Arežina

Vidi Više Članaka