Newcastle United FC 0-3 Chelsea FC | KRAJ

30 listopada 17:54 2021

Tuchel je išao najjačom mogućom postavom na Newcastle (osim, eventualno, Azpilicuete na klupi). Rezultat je to brojnih ozljeda, poglavito u napadu, koje su praktički onemogućile Tuchelu bilokakvu rotaciju. Ozlijeđenima od prije, Pulisicu, Werneru i Lukakuu, ovog tjedna se priključio i naš Kovačić, a nedostupan je danas bio i Mount (izvori kažu zbog bolesti). Strava! Čista sreća što se nalazimo u lakšem dijelu rasporedu, netom prije internacionalne pauze.

Bez obzira na to, domaćin se nije usudio zaigrati bilo kako drukčije nego s autobusom ispred gola. Veći dio utakmice Newcastle je proveo s 11 igrača iza lopte. Toliko da je posjed na poluvremenu bio 75-25… Unatoč tome, Chelsea nije stvorio nijednu pravu priliku, ako ne računamo Ziyechov opravdano poništen gol zbog zaleđa. U drugom se, pak, nije puno toga promijenilo što se igre tiče, ali su nam se vrata otvorila. Led je probio James volejem ljevicom, a onda i dodao drugog – volejem desnicom. Za kraj, Havertz je izborio penal kojeg je konvertirao Jorginho.

Što je JOŠ bolje, kiksali su i Liverpool i City!! 2-2 kod kuće protiv Brightona, odnosno 0-2 kod kuće protiv Palacea s igračem manje. Milina. Divota. Ide život.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka