Dynamo Kyiv FC 0-5 Chelsea FC | KRAJ

Dynamo Kyiv FC 0-5 Chelsea FC | KRAJ
14 ožujka 20:47 2019

Olivier Giroud je s dva pogotka povećao ukupnu prednost Chelseaja na 5-0, a Alonso je na samom kraju prvog poluvremena praktički potvrdio prolaz ukupnim rezultatom 6-0. Dynamo nije bio skroz bezopasan, imali su par prilika, a čak su i zabili dva pogodka koji su poništeni zbog zaleđa.

Prije tog drugog je Kepa upisao obranu i odmah nakon nas je spasila vratnica. Ništa im to nije značilo jer je 5 minuta kasnije Giroud dovršio svoj hattrick.

  • Sarri je očekivano odlučio odmoriti bitne igrače, a RLC i CHO su dobili priliku od prve minute.
  • Obojica su odigrali odlično, kako u napadu tako i u obrani. A CHO se i upisao u strijelce na asistenciju Girouda.
  • Marcos Alonso je upisao brutalnu asistenciju za drugi pogodak Girouda, a onda i sam zabio. Dobro mu je došla konkurencija.
  • Giroud – 4 udarca, 3 pogotka i asistencija.
  • Alonso je skoro zabio drugi nevjerojatnim udarcem iz slobodnjaka, ali spriječili su ga golman i greda.
  • Zamjene: Jorginho, Azpilicueta i Pedro umjesto Kantea, Zappacoste i Williana.
  • Next Up – Everton (A)

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka