Conte: Costa je od siječnja znao da odlazi; Morata je bio naš prvi izbor

Conte: Costa je od siječnja znao da odlazi; Morata je bio naš prvi izbor
21 srpnja 22:33 2017

Antonio je napokon sjeo pred novinare i bar malo otvorio dušu o situaciji s Diegom Costom, a komentirao je i novo pojačanje – Alvara Moratu.

Svi se sjećamo trzavica iz siječnja – Talijan i napadač posvađali su se, a razlozi su bili, pretpostavlja se, Costino loše odnošenje prema liječničkom osoblju te potencijalni transfer u Kinu.

Zatim, prije par mjeseci Costa je novinarima rekao kako mu je trener obznanio SMS porukom da više ne računa na njega. Conte je pak otkrio i nešto novo:

“Već u  siječnju je njegova situacija bila jasna klubu, meni, njemu i njegovom agentu,” rekao je.

“Ne želim pričati o igračima koji ne ostaju ovdje. Ta priča je za mene završena.”

Mediji su ga naravno pitali i o Morati – što misli o napadaču te je li on bio njegov prvi izbor.

“Već u mladim danima osvojio je puno toga u klubovima u kojima je igrao. Ima puno iskustva, on je odlično pojačanje za nas.”

“Dakako, on je bio naš prvi izbor za napadača.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka