SLUŽBENO: Moses preselio u Tursku

SLUŽBENO: Moses preselio u Tursku
26 siječnja 16:29 2019

Victor Moses je otišao u turski Fenerbahce na posudbu od 18 mjeseci.


Sarri je davno rekao da pozicija na kojoj on najbolje igra ne postoji u njegovom sustavu, pa je ovo vjerojatno najbolji način da Moses dobije toliko potrebnu regularnu minutažu.

Nigerijcu će ovo biti 4. posudba otkad je 2012. godine došao u klub, a u međuvremenu je odigrao i 3 pune sezone za Chelsea. U Conteovom sustavu je postao otkriće sezone i svoj posao je odradio vrhunski.

Hvala na svemu, Victore, i sretno dalje!



Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka