Roman je s nama!

Roman je s nama!
05 travnja 13:57 2019

U ovom teškom razdoblju, u kojem Chelsea svako malo koketira s uspjesima, ali i neuspjesima, uspjeli smo upisati uvjerljivu pobjedu protiv Brightona, a sada nam stiže još jedna pozitivna vijest.

U intervjuu za Sky Sports News, Bruce Buck, predsjednik Chelseaja te ujedno ova osoba sa slike koja sjedi s desne strane vlasnika našeg kluba, izjavila je određene stvari koje bi trebale razveseliti gotovo sve navijače Bluesa.

Kao što vjerojatno svi znate, Roman Abramovič nije bio viđen na utakmici Chelseaja još od svibnja 2018. godine kada su mu Britanci odbili visu. Pomalo je to čudno i tužno za nas navijače koji smo navikli viđati Romana u onoj njegovoj loži, ponekad i s pomalo ravnodušnim izrazom lica, ali s izrazom lica u kojeg smo se mogli pouzdati . Od tada nadalje, govorkalo se i pričalo svašta, a primarno to da Abramovič prodaje klub navijaču Manchester Uniteda, engleskom milijarderu, Jimu Ratcliffeu.

No, ako je vjerovati našem američkom predsjedniku – te su priče neistinite.

Sve što [Abramovič] radi, potvrđuje njegovu predanost klubu. Čujemo se s njim više puta na dan i razgovara s nama o igračima, marketinškim aktivnostima te našim dobrim stvarima. Tako da bih rekao da je predan Chelseaju.

– Bruce Buck, Sky Sports News

Ukoliko je ovo točno, a vjerojatno jest pošto te riječi dolaze iz usta samog predsjednika ovog kluba, ovo su itekako dobre vijesti. Odlično je čuti da Roman i dalje poteže konce unutar kluba jer nam to ulijeva povjerenje. Izgleda kako se prodaja Chelseaja ipak neće dogoditi u neko dogledno vrijeme, a Abramovič, iako tijelom neprisutan, i dalje je u mislima u Londonu.

Ovotjedne okolnosti nisu svjetlo na kraju tunela za navijače Bluesa, no ipak jesu nekakva krijesnica.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka