SLUŽBENO: Kai Havertz novi je igrač Chelseaja!

SLUŽBENO: Kai Havertz novi je igrač Chelseaja!
04 rujna 21:14 2020

Službena potvrda je tu, Havertz seli u London!

Visina transfera pretpostavlja se iznosi oko 80 milijuna eura + dodaci od oko 20 milijuna eura. Ugovor vrijedi do 2025. godine.

Kai je inače produkt omladinske škole Bayer Leverkusena u koju je stigao s 11 godina, a za seniore je debitirao sa 17 godina. Breakthrough sezona bila mu je 18/19 kada je upisao 20 golova i 6 asistencije, a 19/20 16 golova i 8 asistencija. Vrlo produktivan igrač, po statistikama upravo ono što nam u napadu fali, konkretan igrač koji zna put do mreže protivnika!

Protekle sezone najviše je vremena proveo igrajući kao polušpica, a tu i tamo je igrao i kao desno krilo te špica. Iako može pokriti više pozicija, formacija se nameće sama od sebe, a to je da Kai igra nešto iza Wernera, dok bi Ziyech zauzeo desno krilo, ono što i je najviše igrao u Ajaxu.

Najveća snaga mu je tehnika, prvi dodir i vođenje lopte, a nakon toga vrlo dobar udarac i kratki pas. Visok je velikih 189 cm, solidno je snažan i vrlo brz. Inače, Havertz je ljevak, što ga čini već drugim kvalitetnim ljevakom u našoj momčadi nakon Ziyecha.

Sprema nam se veliki njemački duo u napadu, dobrodošao u klub!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka