Čech se vratio na Bridge u novoj ulozi!

Čech se vratio na Bridge u novoj ulozi!
21 lipnja 22:53 2019

Petr Čech, kako je i bilo najavljivano, vratio se u klub.

Njegova uloga, to jest – njeno ime, ostavlja puno toga za nagađanje. Tehnički savjetnik. Osobno mi ne ulijeva neku nadu kao da će njegova biti zadnja u tome za što je zadužen, ali nadam se da tome nije tako i da će Marinino odlično poznavanje poslovnog svijeta bolje usmjeriti ka onome nogometnome (tako da se ne ponovi slučaj Drinkwater isl.)

Dobrodošao natrag, Big Pete!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka