Manchester City FC 6-0 Chelsea FC | OCJENE

Manchester City FC 6-0 Chelsea FC | OCJENE
12 veljače 16:33 2019

Svega dvije utakmice nakon katastrofe protiv Bournemoutha, evo nas u istoj situaciji. Čak i goroj. Ovog puta nije 0-4, nego 0-6, ali je eto protivnik puno teži.

Zadnje tri utakmice u Premier ligi Chelsea je primio 12 golova, a zabio 0. Divota.

Opet ćemo radije pričati o negativnim rekordima jer se o igračima nema puno za komentirati. Kolektivno i pojedinačno su bili očajni.

Jedini kojeg se isplati ‘pohvaliti’ je Higuaín koji je u svojoj četvrtoj utakmici za nas po drugi puta naš najmanje loši igrač. Dvije CheCro titule za ”igrača utakmice”, obe s ocjenom u minusu. Jedini koji je to postigao iti jednom. Jadan se vjerojatno pita gdje je ovo došao…

Nešto iza njega su naše jedine klase, Kanté i Hazard, dok su svi ostali odigrali za zaborav.

Rekordi:

  • Najviše igrača ispod -2. Čak četvero.
  • Prva i druga najniža ocjena cijele sezone – Alonso (2.80) i Barkley (2.66).
  • Izjednačen rekord s utakmicom protiv Bournemoutha – Najviše negativno ocijenjenih igrača (Svih 14)
  • Druga najlošije ocijenjena utakmica, nakon ove gore spomenute (-1.22 naspram -1.28).

Samo da je ovo zadnji članak o ocjenama gdje se navode ovakvi rekordi… Zaista teško da u bližoj (ili daljoj) budućnosti možemo ponoviti ovakva dva debakla… Nadam se.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka